Versión en Catalán

Share

boletin2

– Butlletí SOMOS: el butlletí mensual “SOMOS“, que s’ofereix gratuïtament a cada família de l’església el primer diumenge de cada mes, és una eina molt útil per connectar els nostres membres. El primer número va sortir el juny de 1985, amb la intenció que tot aquell que volgués compartir alguna cosa amb la resta de la congregació pogués fer-ho a través d’aquest butlletí, i d’aquesta manera ha acabat sent un òrgan formatiu i informatiu de l’església local.

El novembre de 2009, coincidint amb el 25è aniversari del butlletí, es va dur a terme una renovació, amb un canvi en el disseny, mantenint però els col·laboradors i molts dels seus apartats.

PER QUÈ SOMOS?

Al primer número del SOMOS, en el seu editorial, llegíem que “SOMOS, juntament amb tu, un equip que vol compartir totes aquelles coses que, a més d’espirituals, ens uneixen. Volem, per tant, comptar amb la teva col·laboració perquè ens facis arribar tot allò que pugui ser d’interès per a la resta dels germans.

Aquestes pàgines mensuals t’informaran, a manera de telegrama, de projectes, notícies, temes d’oració i tot allò relacionat amb la família que som (SOMOS) l'”Església de la Torrassa”.

També, tal com s’explica en el primer butlletí de l’esmentada 2ª etapa iniciada el 2009, “Avui creiem que ha estat un nom escollit amb molt d’encert, ja que ens recorda quina és la nostra naturalesa com a cristians: “SOM la llum del món”, “SOM la sal a la terra”, “SOM el cos de Crist”… concloent amb un “Esperem que sigueu una part activa del butlletí SOMOS, i que us ho prengueu com una cosa vostra. En definitiva, el butlletí SOM tots.”